Gratis halloweenkort

slik eller balladeTraditionen er til halloween, at børnene går ud på en “slik eller ballade?” runde. “Slik eller ballade?” er den danske version af “trick-or-treat?”. I følge amerikansk tradition fejrer man først og fremmest halloween med “trick-or-treat?”, hvor børnene klæder sig ud som noget uhyggeligt og skræmmende, og går rundt og banker på hos naboer og siger “trick or treat?” – dvs. “slik eller ballade?” Den, der åbner døren må vælge om de vil give børnene slik, eller om de vil blive udsat for noget ballade af en eller anden slags. Sørg for at følge med de mindre børn rundt, så du kan holde øje med, at de ikke bliver for skræmte!

Hvem er med på halloweenlegen? Visse steder er der en regel med, at man sætter et græskar udenfor huset eller på trappen, hvis man bor i lejlighed, når man er med på legen. Således at børnene kun banker på de steder, hvor der er et græskar udenfor.

Til “slik eller ballade?” kan det være en god idé at børnene kommer med noget, så derfor har du her nogle fine halloweenkort, lige til at skrive ud og farvelægge – det er superhyggeligt til halloween at lade børnene sidde et par dage før “slik eller ballade?” runden og færdiggøre nogle fine halloween kort. Sættet består af i alt otte kort, der er opdelt på to A4-sider. Lige til at printe!

De gratis halloween kort finder du her>>

I forbindelse med halloween kan det være sjovt med nogle ekstra skræmmende halloweenlege.

Her finder du udvalg af halloween lege for børn:

Skattejagt: Halloween mysteriet 4-6 år

Skattejagt: Halloween mysteriet 7-10 år

Skattejagt: Monsterbalmysteriet 4-6 år

Skattejagt: Monsterbalmysteriet 7-10 år

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet 4-6 år

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet 7-10 år

Mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten

Mer info Halloween lege

Skriv en kommentar