Halloweenunderholdning

Mordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof
Velkommen til det øde beliggende Geisthof! Stormen raser, intrigerne hober sig op, og der begås et frygteligt mord! I løbet af aftenen skal dine gæster løse denne dramatiske mordgåde ved hjælp af iagttagelsesevne, fantasi og logik. Alt, hvad du skal bruge, er med i produktet – behøves ingen anden forberedelse!
Mere info halloween lege>>


Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor

Mordet på Mystery Manor er en udfordrende og sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre og som passer perfekt til en middag udover det sædvanlige! Kræves hverken udklædning eller skuespillerindsats af gæsterne, men er et finurligt mordmysterium som alle kan være med til at løse.
Mere info>>

Mysterie: Detektiverne på slottet
Lad børnene være detektiver på det hjemsøgte slot Ghostly Castle. Hvor der er gemt en guldskat, som kun kan findes, hvis man løser de udfordrende gåder i den gamle alkymists notesbog. Mysteriet indledes med en kort film, som sætter stemningen… Dette er et rigtig spændende mysterium for børn i alderen 9-12 år!
Mere info detektiverna på slottet>>

Halloweenquiz
En skræmmende og opfindsom Halloweenquiz til efterårsfesten! 27 blandede spørgsmål, inkl. 11 musikspørgsmål – alle om uhyggelige ting, relateret til Halloween. Oplys efteråret med en Halloweenfest, og med vores quiz er det halve af arbejdet gjort. Servér lidt god mad og lav en græskarlygte – og voilà!
Mere info halloween quiz>>

Bordplansleg Halloween
En underholdende bordplansleg til Halloweenfesten eller som et ekstra krydderi på efterårets familiemiddag. Temaet er uhyggelige karakterer- spøgelser, hekse, monstre og troldmænd. Bordplanslegen er lavet til 12 par (24 personer), men kan også bruges til færre personer.
Mere info bordplansleg>>

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet
De Små Spøgelser Buu og Boo skal have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år! Et rigtigt spændende mysterium for børn- blandt spøgelser, monstre, hekse og troldmænd! Halloween pynt
Mere info skattejagt halloween 4-6 år>>
Mere info skattejagt halloween  7-10 år>>

Skattejagt: Halloweenmysteriet
I Halloweenmysteriet skal børnene hjælpe Grev Vlad med at finde Kråkehofs gemte skat. For at det skal kunne lade sig gøre, skal de løse spændende udfordringer fra hekse, vampyrer, monstre, spøgelser og troldmænd og slottets andre beboere. Indeholder alt hvad du skal bruge inkl. diplom.
Mere info mysterie 4-6 år>>
Mere info mysterie 7-10 år>>

Spøgelsesjagten
En spændende spøgelsesjagt for børn! Tanken er, at denne spøgelsesjagt skal udføres i mørke, i parken eller i skoven, hvor børnene finder spørgsmålene, som er sat op og markerede med reflekser, med en lommelygte. I spøgelsesjagten er der 15 spørgsmål og gåder, som skal løses. Temaet er uhyggelige ting såsom spøgelser, troldmænd mm.
Mere info spøgelsesjagt 4-6 år>>
Mere info spøgelsesjagt fra ca. 7 år>>

Mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten
Energisk og spændende mobilskattejagt med kort og gåder, som kan udføres hvor som helst – du bestemmer hvor! Skattejagten er komplet med spørgsmål, svar og en spændende Halloweenhistorie. Du fordeler kortnåle på et arrangørsite og følger derefter holdene i realtid. Superenkelt og sjovt!
Mere infospøgelsesjagt mobil>>

Reklamer