Her får du nogle gode brugbare tips til Halloween!

halloween-udkladningHalloween udklædning: Hvad med at klæde sig ud som fx en heks, et spøgelse, en vampyr eller en mumie? Du kan lave din egen Halloween udklædning forholdsvist nemt, det letteste er at klæde sig ud som spøgelse. De mindre børn kan klæde sig ud fx som et græskar eller en kat. En enkel Halloween udklædning i form af et græskar laver du med et orange stykke stof, hvor du klipper et hul til hovedet og armene, og polstrer stoffet med enten tøj eller puder- og knytter det hele sammen i taljen. Du kan tegne/male et ansigt på græskarret og lave en krans med grønne stofblade til at sætte rundt om hovedet. En anden Halloween udklædning til børn kan være at klæde sig ud som en kat, den Halloween udklædning laver man let selv med en sort langærmet t-shirt og sorte tights, eller bukser, og sorte fingervanter. Man kan bruge en sort fjerboa som pels eller fyldig hale. Sæt stof-ører fast på et hårdiadem og afslut med en katte-makeup.

Græskarlygte og andet Halloween pynt: Det er vigtigt at lave en græskarlygte til Halloween. Lav gerne en græskarlygte sammen med børnene, de synes det er sjovt. Køb et stort flot orange græskar, til din græskarlygte, uden mærker, og skær et låg øverst. Nu kan børnene hjælpe med at udhule græskarret, og til sidst skærer du øjne, næse og mund i din græskarlygte og sætter et fyrfadslys ind i og sætter låg på. Så har man en fin græskarlygte, som man kan sætte udenfor. Husk at gemme græskarkernerne, som smager rigtigt godt ristede, og græskarkødet kan blive til en lækker græskarsuppe.

Som andet Halloween pynt kan man lave fine guirlander med spøgelser eller græskar, evt. klippet ud af gavepapir, hvilket bliver til fint og lidt kitsch Halloween pynt. Pynt op både udenfor huset og indenfor med Halloween pynt, græskarlygte, edderkoppespind og edderkopper. Andet Halloween pynt kan være at man klipper figurer af spøgelser, monstre og hekse ud fra billeder på nettet, og pynter maden med det, ved at sætte figurerne på træspyd.

Mine eksempler på Halloween mad. Halloween mad må gerne se lidt uhyggeligt eller skræmmende ud, men man skal sørge for at det ikke så ulækkert ud, at folk mister appetitten. Eksempler på uhyggeligt Halloween mad kan være ostetærte pyntet med rød stenbiderrogn med et ansigt tegnet på af sorte stenbiderrogn, eller pizza- som bliver til skræmmende Halloween mad, hvis man pynter med udstående øjne lavet af squash og cocktailtomater og hugtænder af rød peberfrugt. Eller chokoladekugler med lakridssnøre som ulækre edderkoppeben. Andet Halloween mad kan være Orme med mudder, som er grønt spagetti (tilsæt frugtfarve i vandet) med millionbøf (mudder).

Tips til Halloween underholdning: hvad med et spændende spøgelsesløb eller spøgelsesskattejagt eller et mordmysterie- som Halloween underholdning for de voksne? Når man arrangerer Halloween underholdning til børn skal man være opmærksom på aldersgruppen så den Halloween underholdning, du vælger ikke bliver for uhyggelig. Det er bedre at vælge noget Halloween underholdning, som er uhyggeligt og sjovt samtidigt end at man skræmmer livet af børnene!

Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en kompliceret
og sjov mordgåde, som er enkel at gennemføre
og som passer perfekt til en middag udover
det sædvanlige! Kræver ingen udklædning
eller skuespillerindsats af gæsterne,
men er et finurligt mordmysterium som alle
kan være med til at løse. 299 kr.
Mere info>>

Halloweenquiz
En skræmmende og opfindsom Halloweenquiz
til efterårsfesten! 27 blandede spørgsmål,
inkl. 11 musikspørgsmål – alle
om uhyggelige ting, relateret til Halloween.
Oplys efteråret med en Halloweenfest,
og med vores quiz er det halve af arbejdet
gjort. Servér lidt god mad og lav en
græskarlygte – og voilà! 149 kr.
Mere info>>

Bordplansleg Halloween
En underholdende bordplansleg til Halloweenfesten
eller som et ekstra krydderi på efterårets
familiemiddag. Temaet er uhyggelige karakterer-
spøgelser, hekse, monstre og troldmænd.
Bordplanslegen er lavet til 12 par (24 personer),
men kan også bruges til færre
personer. 49 kr.
Mere info>>

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s