Halloweenfest med Halloween underholdning og Halloween aktiviteter

16221257Skal du holde Halloween fest, og er lidt i tvivl om hvordan du skal arrangere en Halloweenfest så læs her om Halloween udklædning, Halloween mad og Halloween aktiviteter/ Halloween underholdning.

Til en Halloween fest skal man klæde sig ud, gerne med en uhyggelig udklædning, såsom en heks en mumie, et spøgelse eller lignende. Man kan købe færdigt Halloween udklædningstøj eller lave sit eget med få kneb, et spøgelse er nok det nemmeste.

Til en Halloween fest skal man også finde på noget uhyggeligt Halloween mad, her kan man indfarve maden fx spagetti med grøn frugtfarve, så det ser helt forkert ud, og man kan lave en kødsauce til, som bliver til mudder, så retten hedder Orme med mudder. Eller hvad med heksebryg af Coca Cola med vanilje is, som bruser op når man putter iskuglen i – ser ret sejt og uhyggeligt ud! Af andet uhyggeligt Halloween mad kan nævnes ostetærte dekoreret med rød stenbiderrogn som baggrund og et spøgelsesansigt tegnet på med sort stenbiderrogn. Halloween mad kan også være græskartærte pyntet med papirfigurer af hekse og spøgelser, også pizza duer som Halloween mad, hvis man fx laver et monsteransigt af fyldet, hugtænder af peberfrugter og uhyggelige øjne af oliven.

Forslag til Halloween aktiviteter / Halloween underholdning kan fx være et spøgelsesløb i skoven eller parken eller indenfor i mørke for de små. Til et spøgelsesløb kan man sætte poster op langs en rute i skoven, hvor man skal svare på spørgsmål eller løse gåder, som er relaterede til Halloween med spøgelser og monstre. Man skal tilpasse sine Halloween aktiviteter til aldersgruppen, til de små er det en god idé at en voksen følger med så det ikke bliver for uhyggeligt.

Af andre Halloween aktiviteter / Halloween underholdning er der en Halloween skattejagt, igen hvis det handler om uhyggelige ting fx om hekse og spøgelser mm. En Halloween skattejagt er en populær aktivitet blandt børnene. Man kan arrangere en Halloween skattejagt ved at finde på spørgsmål/gåder, som handler om uhyggelige ting / Halloweentema. Man kan også vælge at købe en færdig Halloween skattejagt, så er man fri for at gøre alt forberedelsesarbejdet selv, du kan søge under Halloween skattejagt online.

Skattejagt: Halloweenmysteriet
I Halloweenmysteriet skal børnene hjælpe Grev Vlad med at finde Kråkehofs gemte skat. For at det skal kunne lade sig gøre, skal de løse spændende udfordringer fra hekse, vampyrer, monstre, spøgelser og troldmænd og slottets andre beboere. Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet
De Små Spøgelser Buu og Boo skal have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år! Spændende mysterium for børn- blandt spøgelser, monstre, hekse og troldmænd! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>

Spøgelsesjagten
Tanken er, at denne spøgelsesjagt skal udføres i mørke, i parken eller i skoven, hvor børnene finder spørgsmålene, som er sat op og markerede med reflekser, med en lommelygte. I spøgelsesjagten er der 15 spørgsmål og gåder, som skal løses. Temaet er uhyggelige ting såsom spøgelser, troldmænd mm. Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og fra ca. 7 år. 149 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>

Andet uhyggelig Halloween underholdning kan være et mordmysterie, invitér til middag med mord, hvor alle gæster er detektiver, som skal være med til at løse et spændende mordmysterie!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s